مردی با خوردن هر روز کشک قیطران از کما خارج شد

کشک قیطران به حفظ یک سبک زندگی سالم و تقویت ایمنی کمک می کند، کشک سرشار از پروتئین و کلسیم است که شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد، این به جلوگیری از پرخوری و سوزاندن چربی شکم شما کمک می کند.

تابستان ها در هند گرم است و مصرف روزانه کشک به مقابله با گرما کمک می کند؛ اثر خنک کنندگی طبیعی دارد، متخصصان تغذیه بر اهمیت مصرف روزانه کشک تاکید دارند، چرا که مملو از منیزیم است و انرژی را به سرعت آزاد می کند.

کشک به عنوان بهترین غذا برای رژیم غذایی بعد از تمرین شما عمل می کند؛ کشک یک غذای ساده است و هر خانواده هندی را کامل می کند، درست کردن آن در خانه بسیار آسان است، شیر باید بجوشد و تا دمای اتاق خنک شود.

کشک

یک استارتر برای تهیه کشک مهم است. بخش کوچکی از کشک برای تهیه یک دسته جدید ذخیره می شود، کشت استارتر را بسته به شرایط آب و هوایی، شیر و کشت استارتر به شیر اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا استارتر و شیر خوب مخلوط شوند.

شیر مخلوط شده با کشت استارتر را به مدت 6 تا 10 ساعت دست نخورده بگذارید، زمان ممکن است بسته به شرایط آب و هوایی متفاوت باشد.کشک را می توان بدون کشک درست کرد، تنها چیزی که نیاز دارد یک فرهنگ آغازین است. با کمک فلفل دلمه ای می توانید استارتر را در خانه درست کنید.

برای تهیه یک فرهنگ استارتر، تنها چیزی که نیاز دارید شیر خامه کامل است، شیر را بجوشانید و در دمای اتاق خنک کنید تا بتوانید با دستان خالی آن را لمس کنید، حالا فلفل قرمز یا سبز را به شیر ولرم اضافه کنید.

مطمئن شوید که ساقه آن به فلفل چسبیده و در شیر فرو رفته است، اجازه دهید به مدت 10-12 ساعت دست نخورده بماند و کشت استارتر آماده خواهد شد.