شکلات قیفی سوربون را می توان برای درمان ریزش مو استفاده کرد

سه نوع اصلی شکلات وجود دارد  شکلات سفید، شکلات شیری و شکلات تلخ. هر کس طعم مورد علاقه خود را دارد. اما، واقعا چقدر در مورد انواع شکلات می دانید؟

آیا می دانید چه چیزی نیمه شیرین را از تلخ شیرین متمایز می کند؟ یا چرا شکلات قیفی سوربون سفید نرم تر از شکلات شیری است؟ همه چیز به نحوه تهیه شکلات و مواد تشکیل دهنده آن برمی گردد.

برای آشنایی با طعم‌ها، ترکیبات و ویژگی‌های مختلف هر نوع شکلات، ادامه مطلب را بخوانید. شکلاتی که گاهی به آن شکلات شیرین نشده نیز گفته می شود.

پایه همه انواع شکلات است. این خمیر غلیظ و قهوه ای تیره از نوک کاکائو، داخل دانه کاکائو ایجاد می شود. نوک ها ریز آسیاب می شوند تا بافتی صاف پیدا کنند. وقتی این خمیر گرم می شود به مایعی تبدیل می شود که می تواند به شکل میله یا چیپس درآید.

مشروب شکلاتی 100% کاکائو است، بدون مواد افزودنی. این خمیر تحت فشار بالا به کره کاکائو و پودر کاکائو (که به آن جامدات کاکائو نیز می گویند) جدا می شود. با وجود نام، مشروب شکلاتی در واقع حاوی الکل نیست.

شکلات سفید به دلیل رنگ کرم یا عاج آن به راحتی قابل تشخیص است. از ترکیب شکر، کره کاکائو، شیر، وانیل و لسیتین (امولسیفایری که به ترکیب شدن مواد با هم کمک می کند) به دست می آید.

این مواد به شکلات سفید عطر شیرین وانیلی می دهند. شکلات سفید اغلب دارای طعمی است که می توان آن را عمدتاً شیرین توصیف کرد.

با نت های برجسته از شیر تغلیظ شده شیرین و وانیل. شکلات سفید با کیفیت خوب، بافتی غنی، نرم و خامه ای خواهد داشت – این ویژگی از پایه کره کاکائو و محتوای بالای شکر و شیر آن ناشی می شود.