خرما زاهدی تازه می تواند شوری غذا را کم کند

با خرما، مقدار کمی می تواند راه زیادی را به شما بدهد. خرما زاهدی تازه هنگامی که به جای شیرین کننده های غلیظ مانند شربت ها و قندهای تصفیه شده استفاده می شود.

شیرینی می بخشد بدون اینکه سطح قند خون افزایش یابد.8 خرما همچنین یک میان وعده راحت و قابل حمل است که می تواند برای دوره های قند خون پایین مفید باشد.

خرما حاوی مقدار مناسبی فیبر است که عملکرد دستگاه گوارش شما را به خوبی حفظ می کند، حرکات منظم روده را بهبود می بخشد و از یبوست جلوگیری می کند. فیبر همچنین برای کنترل قند خون مفید است که برای درمان و پیشگیری از دیابت ضروری است.

فیبر خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن از جمله سرطان را کاهش می دهد و به رسیدن و حفظ تعادل وزن کمک می کند. این از چندین بیماری مرتبط با چاقی مانند دیابت، فشار خون بالا و بیماری متابولیک جلوگیری می کند.

نشان داده شده است که خرما احتمالاً نتایج زایمان های دیررس را بهبود می بخشد و با کاهش زمان زایمان مرتبط است. تحقیقات نشان می‌دهد کسانی که خرما می‌خورند، زایمان‌های دیررس کمتری دارند و دهانه رحم بهتر گشاد می‌شوند.

این منجر به نیاز کمتر به اکسی توسین برای تسریع زایمان می شود و امکان پیشرفت طبیعی زایمان و زایمان را فراهم می کند. خرما حاوی ترکیباتی است که به گیرنده های اکسی توسین متصل می شود که ممکن است مانند اکسی توسین در بدن عمل کند.

اکسی توسین یک هورمون طبیعی است که مسئول کمک به انقباضاتی است که در طول زایمان اتفاق می‌افتد. واکنش‌های آلرژیک به خرما معمولی نیستند و معمولاً به خارش و التهاب در داخل و اطراف دهان محدود می‌شوند.

کپک یا سولفیت ها (که به عنوان نگهدارنده به میوه های خشک مانند خرما اضافه می شوند) عموماً مسئول علائم آلرژی خرما هستند. علائم اغلب شبیه علائم آسم است.