با سرکه خرما طبیعی می توان کیک یخچالی درست کرد

با افزایش سن، سرکه خرما طبیعی ممکن است دستخوش تغییرات زیبایی شود، مانند کدر شدن یا جدا شدن. همچنین ممکن است متوجه رسوبات یا الیاف کدر در پایین بطری شوید.

این تا حد زیادی به دلیل قرار گرفتن در معرض اکسیژن است که هر بار که درب را باز می کنید اتفاق می افتد با گذشت زمان، اکسیژن رسانی همچنین باعث آزاد شدن اسید سیتریک و دی اکسید گوگرد، دو ماده نگهدارنده در سرکه می شود.

این می تواند بر طعم یا کمک به یک دستور غذا تأثیر بگذارد، اما این تغییرات به طور قابل توجهی بر ارزش غذایی یا ماندگاری سرکه سیب تأثیر نمی گذارد.

قبل از استفاده از سرکه سیبی که مدتی است مصرف کرده اید، می توانید آن را بو کنید و حتی مزه کنید تا مطمئن شوید که همچنان در دستور غذای شما به خوبی عمل می کند.

به خاطر داشته باشید که حتی اگر محصولات سرکه سیب ممکن است تاریخ انقضا داشته باشند، بسیاری از تولیدکنندگان خاطرنشان می کنند که استفاده از آن پس از این تاریخ بی خطر است.

سرکه سیب اسیدی است و دارای خواص ضد میکروبی است که باعث می شود خود حفظ شود. این بدان معنی است که مصرف و استفاده در دستور العمل ها حتی اگر قدیمی باشد بی خطر است.

با این حال، سرکه سیب می تواند در طول زمان دستخوش تغییرات زیبایی شود که ممکن است کمی طعم، بافت یا ظاهر آن را تغییر دهد. این در درجه اول به دلیل تغییرات شیمیایی است که هنگام قرار گرفتن در معرض اکسیژن اتفاق می افتد.

با این حال، این نوع تغییرات بر عمر ماندگاری سرکه سیب تاثیری ندارد و مصرف آن در زمان کهنه شدن آن خطرناک نیست.