زمانی که به شکلات لینت تلخ نیاز دارید هیچ چیز دیگری انجام خواهد داد. فقط به داغ فکر می کنم نم نم نم نم باران روی بستنی بلند می شود.
روحیه شما هوس یک ترافل، یک کیت کت، یک لیوان کاکائو داغ مخملی. تعداد کمی، اگر وجود داشته باشد، دیگر غذاها چنین اشتیاق را برمی انگیزند.
بنابراین چه چیزی در مورد شکلات منحصر به فرد است؟ اخیر یافته های علمی شواهد جدیدی ارائه می دهند که شکلات ممکن است سالم تر از حد معمول باشد، فرض خیلی خوبه مواد شیمیایی …
یکی از دلایل منحصر به فرد بودن شکلات این است دمایی که در آن ذوب می شود: بین 94 درجه فارنهایت و 97 درجه فارنهایت. یک لقمه اسلاید شکلاتی در سراسر زبان شما و مایع به یک کامل گودال حس چشایی بدن انسان، در 98.6 درجه فارنهایت درست بالاتر از آب شدن شکلات است.
درجه حرارت. “در دهان شما آب می شود”؟ قطعا درست است، شکلات حاوی بیش از 300 است، مواد شیمیایی. کافئین، محرک، بیشترین است.
به خوبی شناخته شده است، اما فقط در موارد کوچک وجود دارد مقادیر محرک دیگر تئوبرومین است، در مقادیر کمی بیشتر از کافئین یافت می شود.
این دو مولکول به جز یکی یکی هستند گروه متیل (CH3)، اما هنوز مشخص نیست که چگونه آنها با هم در شکلات عمل می کنند.
ماده شیمیایی دیگری که ما را می سازد وقتی شکلات می خوریم خوشحال می شویم آناندامید است که به این دلیل به این معنی نامیده می شود.
“سعادت” در سانسکریت. نه تنها در شکلات وجود دارد، بلکه تولید می شود توسط مغز و مسدود کردن درد و افسردگی، اما زمانی که آناندامید تولید می شود، توسط مغز تجزیه می شود به سرعت، بنابراین اثرات آن دوام نمی آورد.
امانوئل دی توماسو، دستیار زیست شناس در ماساچوست بیمارستان عمومی، بوستون، ماساچوست و دانیله پیوملی، استاد فارماکولوژی در دانشگاه کالیفرنیا ایروین، نشان داده اند که مواد شیمیایی در شکلات ممکن است مانع شود.
این شکست طبیعی آناندامید این به این معنی است که وقتی شما شکلات، آناندامید می خورید مولکول ها از شکلات ماندن در بدن طولانی تر سپس، فنیل اتیلامین (PEA) وجود دارد.