چای که از گیاه Camellia sinensis گرفته می شود، دمنوش چای سبز نعناع فلفلی دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان (پس از آب) است و از زمان های قدیم کشت می شده است.
به عنوان یک درمان برای بسیاری از بیماری ها و ویژگی های برجسته در طب سنتی چینی استفاده شده است. به طور خاص، چای سبز حدود 20 درصد از تولید چای در سراسر جهان را تشکیل می دهد.
به گونه ای تهیه می شود که از اکسیداسیون و تخمیر برگ جلوگیری می کند، به طوری که محتوای پلی فنولیک آن حفظ می شود.
در واقع اعتقاد بر این است که فواید سلامتی ادعایی چای معمولاً از غلظت بالای پلی فنل فلاونوئیدها، از جمله گروهی به نام کاتچین، ناشی می شود.
اینها با وجود ساختار بنزوپیران دارای حداقل یک حلقه معطر مشخص می شوند و به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود شناخته شده اند.
تعدادی از مطالعات نشان داده اند که کاتچین های چای سبز ممکن است برای مبارزه با افسردگی، آنفولانزا چاقی، و بیماری های پارکینسون و آلزایمر، به عنوان مثال، مفید باشد.
با مهار تشکیل فیبریل آمیلوئید بتا،انواع مختلف سرطان و بیماری های قلبی عروقی به طور خاص، توجه به EGCg به عنوان یک حساسیت زدا یا تنظیم کننده کلسیم در هنگام تعامل با تروپونین عضله قلب، یک پروتئین اتصال دهنده کلسیم درگیر در انقباضات قلب شده است.
که ما یک مطالعه محاسباتی برای آن انجام داده ایم. اخیراً EGCg به عنوان حامل با اثرات درمانی در تحویل پروتئین های ضد سرطان آزمایش شده است و اثربخشی آنها را افزایش می دهد.
چای که از گیاه Camellia sinensis گرفته می شود، دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است و از زمان های قدیم کشت می شده است.
به عنوان یک درمان برای بسیاری از بیماری ها و ویژگی های برجسته در طب سنتی چینی استفاده شده است. به طور خاص، چای سبز حدود 20 درصد از تولید چای در سراسر جهان را تشکیل می دهد.