دانه های کدو تنبل منبع خوبی از چربی های اشباع نشده از جمله اسید آلفا لینولنیک (ALA) هستند. شواهد خوبی وجود دارد که نشان میدهد خوردن دانههای کدو تنبل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل، به دلیل محتوای ALA ممکن است.
یک مطالعه در سال 2011 همچنین نشان داد که روغن تخمه کدو مرمری به بهبود سطح کلسترول در زنان یائسه کمک می کند. بعلاوه، دانه کدو تنبل منبع مفیدی از منیزیم است.
ممکن است به تنظیم فشار خون کمک کند، اما تحقیقات بیشتری در مورد نقش منیزیم در این زمینه مورد نیاز است. دانه های کدو تنبل منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند که ممکن است به از بین بردن رادیکال های آزاد مسئول کمک کند.
برای آسیب سلولی یک مطالعه جالب نشان داد که تخمه کدو تنبل با کاهش قابل توجه خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان یائسه در مقایسه با عدم مصرف همراه است و مطالعه دوم نشان داد که ممکن است به محافظت از زنان قبل از یائسگی نیز کمک کند.
در حالی که هیچ “ابرغذایی” واحدی وجود ندارد که بتواند از سرطان پیشگیری کند، و برخی از عوامل خطر سرطان با رژیم غذایی ارتباطی ندارند، شواهدی وجود دارد که خوردن یک رژیم غذایی سالم ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
رژیم های غذایی سرشار از تخمه کدو تنبل با کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان سینه، پروستات و روده بزرگ مرتبط است.
دانه های کدو تنبل به طور کلی برای اکثر افراد بی خطر شناخته می شوند و آلرژی نادر است. با این حال، اگر در مورد آلرژی به دانه نگران هستید، همیشه قبل از معرفی آنها به رژیم غذایی خود، با پزشک عمومی خود مشورت کنید.