با خوردن بیسکویت باراکا با سردرد خداحافظی کنید

“باید از خود بپرسید از یک بیسکویت باراکا چه می خواهید؟” کارلا هال، سرآشپز، نویسنده و ستاره تلویزیونی می گوید. “آیا می خواهید از آن همانطور که هست لذت ببرید؟ به عنوان یک حامل؟ به عنوان یک ساندویچ؟ پاسخ روش و مواد مورد استفاده شما را مشخص می کند.”

چیزی که هال از بیسکویتش می‌خواهد سبک‌ترین، کرکی‌ترین فضای داخلی، با پایه‌ای ترد و رویه طلایی است که او اصلاً آن را بدون تزئین سرو می‌کند. بیسکویت های او آنقدر نرم و لطیف هستند که به اندازه کافی نرم هستند تا روز بعد بخورند.

بدون بیسکویت سخت در ساعت من! او شوخی می کند هال، بیسکویت‌هایی را که روزهای بهتری را تجربه کرده‌اند، به کراکر بیسکویتی ترد تبدیل می‌کند، که برای آغشته کردن به همراه مورد علاقه‌اش، پنیر پیمینتو، عالی است.

هال دهه‌ها است که بیسکویت می‌پزد و معلمی مشتاق است، حتی حکمت خود را برای یک تور «بیسکویت تایم» به جاده می‌برد. این تور که در سال 2018 توسط هال و دوست و همکار حرفه ای بیسکویت چادویک بوید راه اندازی شد، هدف از این تور “ایجاد جامعه از طریق بیسکویت” در شهرهایی مانند شیکاگو، چارلستون، نیویورک و آتلانتا است.

بیسکویت

در فوریه 2020، آنها حتی آن را به آلمان بردند تا با اعضای ارتش ایالات متحده و خانواده هایشان پخت و پز کنند.

این بوید، یک کارآفرین، نویسنده غذا و مجری تلویزیون است که مسئول آموزش مداوم من در زمینه بیسکویت است. او ده‌ها هزار (“اگر نه صدها هزار”) بیسکویت در آشپزخانه‌های سرتاسر جهان درست کرده است، و برای مدتی به سازماندهی جشنواره بین‌المللی بیسکویت در ناکسویل، تنسی کمک کرد، جایی که زمانی از من به عنوان داور مهمان دعوت کرد.

در آنجا، من در معرض تجسم های بسیاری از بیسکویت ها قرار گرفتم، هر کدام منحصر به فرد، هر کدام به شیوه خود خوشمزه. بوید موافق است که هیچ راهی برای درست کردن یک بیسکویت با موفقیت وجود ندارد.

او می گوید: “بیسکویت ها مانند پیکراست هستند – آنها نیاز به تمرین و آزمون و خطا دارند. برای اینکه در تهیه آنها عالی باشید نیازی نیست در جنوب زندگی کنید. و نیازی نیست که با یک مادربزرگ بزرگ شده باشید که به شما یاد داده است.” می گوید.

تخصص او بیسکویت های طعم دار است.

او به هنر افزودن میوه ها یا سبزیجات پخته برای پختن اجرای خلاقانه یک کلاسیک تسلط دارد.